AV Clot-Camp de l'Arpa

Associació de Veïns

AGENDA

JUNTA OBERTA ITINERANT

Dimecres 9 de juny a les 20 hores

Lloc: Bar “La Granja del parque”

(c/Llacuna-Parc del Clot)

Com ja sabeu cada dos mesos organitzem una JOI (Junta Oberta itinerant) en algún punt en concret del nostre barri. Un dels objectius es apropar-nos a les diferents zones  del Clot-Camp de l’Arpa que per alguna rao o altre pateixen alguna problematica molt concreta en la seva zona (equipaments, sanitat, trànsit, obres de remodelació, inseguretat ciutadana…), i l’altre objectiu es poguè facilitar que els socis i veïns que generalment no poden venir al nostre local, tinguin la possibilitat de participar. Aquesta vegada la JOI de l’Associació de Veïns es fara a la zona del Parc del Clot, per parlar sobre la seva prevista remodelació, remodelació de la Gran Via, equipaments de la zona, entorn del Mercat, etc. Com sempre els assistents podran proposar els temes que més els interessin. Les consumicions (refresc, cafe, infusió, etc.) van a carrec de “la soci”. Us hi esperem!


DEBAT SOBRE LA CONSULTA POPULAR DE REMODELACIÓ DE LA DIAGONAL

Data: 12 de maig a les 19 hores al local de l’Associació de Veïns

ASSEMBLEA INFORMATIVA

Tema: Glories-Gran Via

Data: dijous 20 de maig a les 20 hores al local de l’Associació de Veïns

Cal exigir que l’actual govern municipal adjudiqui l’enderroc de l’actual nus viari de les Glories en aquest mandat

Veí, veïna fes-nos costat per reclamar una Biblioteca al nostre barri.

En el barri hi ha 65.000 persones sense una biblioteca digne. Fa molts anys que la reivindiquem i fa més de deu que ens diuen que la faran i no compleixen amb la seva paraula. Es van comprometre i van signar un document on es recull que a finals del 2010 entaria feta a Gran Via amb Granada i els barris de l’entorn varen accfeptar importants sacrificis (mil pisos a canvi de zona verda) per aquests equipaments. El projecte ja està fet i aprovat i l’excusa que ara se’ns dona és la manca de diners (diuen que per la crisis). Però aquest argument no és acceptyable, entre altres coses perquè en temes que a ells sí que els interessa no hi ha “crisis”.

Si no l’aconseguim ara (encara és posible), en els propers anys serà molt més dificil. Per reivindicar que compleixin l’acord signat, uns convidem a participar en un acte que tindra lloc el proper:

Dissabte Dia 24 d’abril de 11 a 14h. a Gran Via-Granada (tunel sota viari)

Instal.larem un punt d’intercanvi de llibres. Podras portar un o dos llibres de casa que ja no vulguis i deixar-los a les taules que estaran instal.lades i podras endur-te dos o tres llibres que t’agradin.

Tothom que ho vulgui podrà llegir un petit text (propi o d’altres) en relació a l’importància de la lectura, de les biblioteques, d’aquesta reivindicació per el barri, reclamant el compliment de promeses i acords. El text pot ser en prosa o en vers, literari, popular, satiric o serió…, l’únic que demanem es que reflecteixi la necessitat de la biblioteca i la voluntat del barri de exigir-la.  Cal que reclamem entre TOTS la biblioteca i que es vegi que el barri ja no accepta més incompliments ni excuses. Una biblioteca no és un luxe, és una prioritat social i cal que ho diguem ben fort i ben clar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: